Möt vår nya koordinator: Sipan Rasol

Publicerad 13 juni, 2023

Hej Sipan! Berätta lite om dig:

Jag är koordinator hos Digitaliseringskonsulterna. Jag sköter det mesta av det administrativa arbetet samt är ansvarig kassör i föreningen. Till vardags jobbar jag på Granditude med Office och Support Management samt ekonomi.

Vad innebär din roll som koordinator hos Digitaliseringskonsulterna?

Jag jobbar tillsammans med styrelsen och ser till att arbetet och våra förväntningar kommer i mål.

Hur kom du i kontakt med Digitaliseringskonsulterna?

Jag blev introducerad till digitaliseringskonsulterna via vår VD på Granditude som föreslog det för mig och jag tyckte det lät intressant. Jag är stolt att vi är medlemmar och tar del av och påverkar Digitaliseringskonsulternas resa.

Vad ser du mest fram emot med din insats i Digitaliseringskonsulterna?

Jag ser fram emot att kunna bidra till föreningen så att vi snabbt och smidigt kan nå våra mål. Jag har under min korta tid hos Digitaliseringskonsulterna sett vilka intressanta projekt vi arbetar med och hur ambitiösa medlemmarna är. Jag ser fram emot att kunna bidra till föreningens vision!

Connecta med Sipan på LinkedIn

Fler Nyheter

Lunch & Learn - AI, Artificiell Intelligens som verktyg i klimatomställningen

Lunch & Learn: Fred, 1:a December 2023 kl 11:45 – 12:45 CEST Välkommen till branschföreningen Digitaliseringskonsulternas Lunch & Learn seminarium på temat AI, Artificiell Intelligens som verktyg i klimatomställningen.

Lunch & Learn - Digitala tvillingar som verktyg i klimatomställningen

Lunch & Learn: Fred, 20 Oktober 2023 kl 11:45 – 12:45 CEST Välkommen till branschföreningen Digitaliseringskonsulternas Lunch & Learn seminarium på temat Digitala tvillingar som verktyg i klimatomställningen.