Lunch & Learn - Digitaliseringens klimat- och miljöeffekter

Publicerad 15 september, 2023

Välkommen till branschföreningen Digitaliseringskonsulternas Lunch & Learn seminarium på temat Digitaliseringens klimat- och miljöeffekter.

ANMÄL DIG HÄR

Myndigheten för digital förvaltning DIGG vill visa hur man bör tänka kring de utmaningar och möjligheter som finns när det gäller digitalisering och ge en överblick över de områden som påverkar nettoeffekten på klimatet och miljön. Trots att ämnet är aktuellt har det, enligt DIGG, inte förrän nu gjorts någon sammanfattande analys av digitaliseringens nettoeffekter. Lyssna till när Theodor Andersson, omvärldsbevakare på myndigheten DIGG, och presenterar innehållet i rapporten “Digitaliseringens klimat- och miljöeffekter”.

Datum: Fred, 29 September 2023

Tid: 11:45 – 12:45 CEST

Plats: Digitalt via Microsoft Teams.

Kostnad: Gratis för medlemmar och deras intressenter

Bra att veta:

Du får ett automatgenererat bekräftelsemail när du anmält dig. Länken till Teams möte skickas i ett separat mail. . Om du inte får ett bekräftelsemail – ta en titt i din skräppost. Ibland hamnar det där.

Du kan också ladda ner rapporten i förväg här: Ladda ner och läs rapporten på förhand! Efter föreläsningen kommer det även att finnas tid att prata om det ni vill utöver temat. Digitaliseringskonsulterna förenar konsultbolag som vill hjälpa samhället att se och använda digitaliseringens möjligheter i klimatomställningen. Om fredagarna arrangerar vi lärorika lunchseminarier om klimat och digitalisering för och med våra medlemmar och deras intressenter.

Allt sker över Microsoft Teams och i en avslappnad dialogform där vi får utrymme att ställa frågor och utbyta erfarenheter.

 

 

Fler Nyheter

Styrning av digitalisering för klimatet – hinder och lösningar!

Lunch & Learn: Fredag, 12:e april 2024 kl 11:45 – 12:45 CEST Hjärtligt välkommen till ett kostnadsfritt lunchseminarium som ger dig ökad förståelse för vad som hindrar organisationer från att styra digitala investeringar mot klimatmål och vad du kan göra för att undanröja dessa hinder.  

CANCELLED - Lunch & Learn - Blockchain as a tool in Climate Transition

CANCELLED – Lunch & Learn: Fred, 8:e mars 2024 kl 11:45 – 12:45 CEST Välkommen till branschföreningen Digitaliseringskonsulternas Lunch & Learn seminarium på temat Blockchain as a tool in Climate Transition